Blog

Započinju radionice za očeve “Klub očeva Rastimo zajedno”

Centar za socijalnu skrb Pazin – Podružnica Obiteljski centar Pula u suradnji sa Centrom za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno” Zagreb, organizira radionice za očeve djece predškolske dobi.

Radionice za očeve „Klub očeva Rastimo zajedno” omogućuju protok novih informacija, znanja, vještina i podrške očevima, te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

„Klub očeva Rastimo zajedno“ sastoji se od četiri (4) dvosatne radionice sa temama „Očinska uloga u ranom djetinjstvu“, „O očevima i osjećajima“, „O očevima i majkama“ i „Tata od formata“. Radionice će se provoditi jednom tjedno u popodnevnim satima u prostoru MO Veruda u Puli, Banovčeva 4-6. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Zainteresirani očevi mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionicama ili dobiti dodatne informacije o programu, osobno u prostorijama Obiteljskog centra u Puli, na adresi ulica Sergijevaca 2/III, putem telefona 391-425, 391-721 i na mail adresi czss.pazin_obiteljskicentar@optinet.hr.

Prijave se primaju do 2.11.2018.g., odnosno do popunjavanja grupe, a planirani početak radionica je 6.11.2018. g. (utorak) u 18,00 sati.

Napominjemo da provedbu programa podrške roditeljstvu „Klub očeva Rastimo zajedno“ u 2018 godini, na području naše županije, financijski podržava Istarska županija, u sklopu projekta „Rastimo zajedno u Istri – širenje podrške roditeljstvu za najmlađe“.

Leave a Comment (0) ↓
Skip to content