Blog

Radionice “Klub očeva”

Radionice “Klub očeva”

Centar za socijalnu skrb Pazin – Podružnica Obiteljski centar Pula u suradnji s Centrom za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno” Zagreb, organizira radionice za očeve djece predškolske dobi.

Radionice za očeve „Klub očeva Rastimo zajedno” omogućuju protok novih informacija, znanja, vještina i podrške očevima, te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

„Klub očeva Rastimo zajedno“ sastoji se od pet (5) dvosatne radionice sa temama „Očinska uloga u ranom djetinjstvu“, „O očevima i osjećajima“, „O očevima i majkama“, Tata i dijete se igraju zajedno“ i „Tata od zanata“. Radionice će se provoditi jednom tjedno u popodnevnim satima u prostoru MO Veruda u Puli, Banovčeva 4-6. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Zainteresirani očevi mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionicama ili dobiti dodatne informacije o programu, osobno u prostorijama Obiteljskog centra u Puli, na adresi ulica Sergijevaca 2/III, putem telefona 391-425, 391-721 i na mail adresi czss.pazin_obiteljskicentar@optinet.hr.

 

Prijave se primaju do 25. ožujka 2019., odnosno do popunjavanja grupe, a planirani početak je 26. ožujka 2019.  (utorak) u 17 sati.

Leave a Comment (0) ↓
Skip to content