Blog

Izložba radova polaznika ljetnih kreativnih radionica u programu “Kvartovski đir”

 

Izložba radova polaznika ljetnih kreativnih radionica u programu “Kvartovski đir”

Draga djeco, poštovani roditelji, suradnici i svi zainteresirani,

Obavještavamo vas da su danas završile ljetne kreativne radionice u programu “Kvartovski đir” koje su trajale od 05.-23.07. a ovogodišnja tema je bila “Čudesna moć prijateljstva”.

Kakve su nam radove naši polaznici, ove godine, pripremili, pogledajmo svi na Dječjem odjelu Središnje knjižnice, Gradska knjižnica i čitaonica, Kandlerova 39 , od ponedjeljka 26.07. pa nadalje.

Ovim putem pozivamo i vas da dođete, pogledate i podržite naše vrijedne polaznike koji su puna tri tjedna pripremali svoje radove uz vodstvo voditeljica i naših vanjskih suradnica:

OŠ Veli Vrh: Likovna radionica 1 (3. i 4. razredi) – voditeljica: Ivana Vojnić Vratarić,

                   Likovna radionica 2 (5. razredi) – voditeljica: Ksenija Tomičić,

OŠ Stoja: Likovna radionica – voditeljica: Margerita Rakić

OŠ Monte Zaro: Likovna radionica – voditeljica: Petra Pletikos.

Također vas obavještavamo kako je u OŠ Veli Vrh, dana 22.07. premjerno održana i dramska priredba polaznika dramske radionice uz vodstvo voditeljice Anje Cvek. Sudeći po nasmijanim dječjim licima koji su tekst i pokret odlično izvela, može se zaključiti da su se zaista potrudili i zasigurno zabavili te da se svi vidimo i dogodine u nekim novim dramskim avanturama.

Za kraj, zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovog Programa, a posebna zahvala ide Gradu Puli-Pola, čije je sufinanciranje, iz programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu, omogućilo dugogodišnju provedbu ovog Programa.

Koordinatorica projekta:

Jelena Pereša

Centar za socijalnu skrb Pazin

Podružnica Obiteljski centar

Leave a Comment (0) ↓
Skip to content